Trwają zapisy na VI spotkanie Food Working – „Trendy 2024 w sektorze HoReCa”

Zbliża się pierwsze w nowym roku spotkanie branżowe z cyklu Food Working, organizowane przez twórców projektu Food and Design. 15 lutego w Studiu Co Nieco eksperci zmierzą się z tematem trendów, które w najbliższych miesiącach czekają polski rynek HoReCa. Sprawdź, jak wziąć udział w bezpłatnym spotkaniu branżowym!

Przed nami kolejne spotkanie Food Working, organizowane przez agencję kreatywną Od kuchni. Podczas wydarzenia wybrani eksperci związani z branżą HoReCa dyskutować będą na temat zmian i trendów, które czekają rynek w 2024 roku.

Wśród panelistów VI spotkania Food Working znaleźli się m.in.:

  • Aleksandra Dojnikowska – współtwórczyni i współwłaścicielka 3 konceptów gastronomicznych: Bułkę przez Bibułkę, Pollypizza NEOpolitan oraz BAKEN.
  • Arkadiusz Domurad – head trainer Lavazza & Orbico z 14-letnim doświadczeniem.
  • Kinga Rylska – head of marketing Food Town w Fabryce Norblina.
  • Maciej Jarmoliński – country sales manager Uber Eats.
  • Inderjit Manota – executive chef Warsaw Marriott Hotel.

Podczas spotkania odbędzie się także premiera nowego e-booka stworzonego we współpracy z cenionymi polskimi ekspertami. Tematyka publikacji, podobnie jak spotkania branżowego, związana jest z trendami na rynku HoReCa. Uczestnicy spotkania Food Working będą mogli uzyskać bezpłatny dostęp do e-booka. Pozostali będą mogli nabyć publikację w cenie 29 złotych.

Spotkanie odbędzie się w czwartek, 15 lutego 2024 r., w Studiu Co Nieco, na warszawskiej Pradze przy ul. Grochowskiej 278 lok. 303, obok Urzędu Dzielnicy. Wydarzenie potrwa od 18:00 do ok. 21:00.

Organizatorzy zachęcają do udziału w wydarzeniu zarówno osoby zawodowo związane z branżą HoReCa, jak i pasjonatów tematyki food, chcący zgłębić wiedzę na temat rozwoju rynku. Udział w spotkaniu jest bezpłatny, jednak obowiązuje wcześniejsza rejestracja na stronie foodanddesign.pl/food-working/