Chcesz zwiększyć liczbę rezerwacji w swojej restauracji bez większego wysiłku? Masz kucharza, który w pracy częściej wznosi toasty niż patelnie? Twoi pracownicy marudzą, że warunki pracy są gorsze niż w piekarni na pustyni? Zielone dyrektywy z UE spędzają Ci sen z powiek? Nie martw się, mamy dla Ciebie rozwiązania, które poznasz podczas najbardziej merytorycznej konferencji gastronomii!
Co na Ciebie czeka?
- Znani prelegenci: spotkaj się z ekspertami od zarządzania restauracją i specjalistami od najnowszych trendów gastronomicznych. Dowiedz się, jakie czynniki wpływają na sukces w branży i jak je skutecznie wykorzystać. Wystąpią: Paweł Gruba, Alina Markiewicz, Patrycja Brychcy (pati.od.hoteli), Maciej Możejko, Marcin Frąckowiak, Anna Adamus-Matuszyńska, Krzysztof Cieślikowski, Wioletta Iwanicka – Richter oraz Ewa Stankowska.
- Przełamanie milczenia: wiele restauracji boryka się z problemem alkoholu w kuchni i nie tylko. Pokażemy Ci, jak zwiększyć świadomość pracowników i jak z nimi rozmawiać, aby poprawić atmosferę i efektywność pracy.
- Raportowanie wpływu na środowisko: dowiedz się, jak sprostać nowym wymogom dotyczącym raportowania wpływu na środowisko i społeczeństwo, i jak dzięki temu zyskać przewagę konkurencyjną.
- Specyfika ofertowania i obsługi klienta biznesowego w przemyśle spotkań – przyjrzymy się najważniejszym elementom, które decydują o atrakcyjności i skuteczności oferty gastronomicznej. Dowiesz się o najnowszych trendach oraz wyzwaniach, przed którymi stoi gastronomia w kontekście rynku spotkań konferencyjnych.
- Sprzedaż aktywna w restauracji – chcesz odkryć, jak nowoczesne podejście do sprzedaży może odmienić działalność Twojego biznesu gastronomicznego? W trakcie naszej konferencji Patrycja odkryje przed Tobą trzy proste kroki, które sprawią, że rezerwacje na eventy biznesowe, wesela i inne imprezy staną się codziennością.
- Motywacja w biznesie i podróżach – dowiesz się jak dotrzeć konsekwentnie do swojego celu, jak nie iść na skróty a czasem pod prąd!
- Umowa o pracę w restauracji – dowiesz się co zrobić, aby uczynić ją bardziej elastyczną dla pracownika jak i ze strony pracodawcy
- FOOD COST – inżynieria menu – Odkryj, czym dokładnie jest food cost i dlaczego jest tak istotny dla każdej restauracji. Naucz się sprawdzonych metod i strategii, które pomogą Ci obniżyć koszty żywności bez kompromisów na jakości.
- Networking na najwyższym poziomie: poznasz innych profesjonalistów z branży, wymienisz się doświadczeniami i nawiążesz cenne kontakty biznesowe. Dzięki aplikacji meeting15 na konferencji będziesz mógł zdać pytanie prelegentowi, umówić się na spotkanie z uczestnikami, wymienić się wizytówkami z prelegentami!
Konferencja z sercem: Twój bilet, ich uśmiech!
Zakup biletu na konferencję to nie tylko dostęp do wyjątkowego wydarzenia, ale także wsparcie dla dzieci i młodzieży w Polsce. Każdy bilet przyczynia się do wsparcia programu Pajacyk
Nie czekaj, miejsca są ograniczone! Zarejestruj się już dziś i weź udział w wydarzeniu, które odmieni przyszłość Twojej restauracji. Fabryka Porcelany w Katowicach to idealne miejsce do nauki, inspiracji i rozwoju.
Dołącz na www.konferencjagastronomii.com
Więcej materiałów znajdziesz w mediach społecznościowych:
- Facebook: www.facebook.com/k2csk
- Instagram: www.instagram.com/k2_csk/
Gdzie? Fabryka Porcelany w Katowicach
Kiedy? 09.10.2024r.
aboutMarketing jest patronem medialnym wydarzenia.