Michał Pańko awansuje na stanowisko acting business director w Grow Now

fot. mat. prasowe

Michał Pańko awansował w strukturach należącej do Group One agencji Grow Now na stanowisko acting business director. W swojej nowej roli w ramach spółki odpowiadać będzie za rozwój działań operacyjnych na rynku lokalnym oraz międzynarodowym.

Michał Pańko od ponad 7 lat związany jest z branżą e-commerce, w której specjalizuje się głównie w obszarach marketingu internetowego i marketplace. Swoją pracę zawodową w branży e-commerce zaczął w 2017 roku w Wittchen, gdzie w ciągu niespełna 3 lat awansował na stanowisko e-commerce performance & marketing coordinatora. W tym czasie wraz z zespołem z sukcesem współtworzył oraz koordynował m.in. strategie marketingowe sklepów internetowych marki Wittchen na rynku niemieckim, czeskim, węgierskim oraz ukraińskim.

Do należącej do Group One agencji Grow Now dołączył w 2022 roku w roli marketplace growth managera. W tym czasie do zakresu jego obowiązków należał m.in. nadzór pracy nad zespołem ekspertów, wypracowanie i wdrożenie procesu doskonalenia standardów obsługi w celu budowania długofalowych relacji z klientami i partnerami biznesowymi firmy.

Dobra organizacja pracy oraz szerokie kompetencje Michała w Grow Now wpłynęły bezpośrednio na udoskonalenie modelu skalowania klientów na wielu rynkach jednocześnie. W rezultacie przełożyło się to na ustabilizowanie wyników firmy, a także na długofalową współpracę z klientami. Cieszę się, że mogliśmy zaproponować Michałowi stanowisko, które z jednej strony jeszcze mocniej wpłynie na jego rozwój, a nam jako Grow Now da siłę w dalszej rozbudowie naszej agencji – mówi Przemysław Brejwo, managing partner, Grow Now.

W nowej roli Michał Pańko odpowiadać będzie m.in. za wdrożenie strategii oraz rozwój Grow Now na rynku lokalnym oraz międzynarodowym. Swoją pracę na nowym stanowisku raportować będzie bezpośrednio do Przemysława Brejwo, managing partnera w Grow Now.