Po sukcesie zeszłorocznej edycji eventu marka FRoSTA ponownie wychodzi w miasto, aby zaskoczyć Polaków swoim pysznym i szybkim jedzeniem. W tym roku food trucki pojawią się w aż pięciu miastach, oferując wyjątkowe doświadczenie kulinarne mieszkańcom Gdańska, Warszawy, Wrocławia, Krakowa i Katowic. Za organizację i koordynację wydarzenia odpowiada agencja LoveBrands Group.
Każdy z mobilnych punktów to okazja do spróbowania nowych dań marki FRoSTA: zupy kalafiorowej z chorizo oraz zupy kalafiorowej z ciecierzycą i wędzoną papryką. Dla tych, którzy są w biegu, przygotowano specjalne torby z produktami FRoSTY do zabrania do domu.
W obecnej edycji food trucki FRoSTA pojawią się w poniższych terminach i lokalizacjach:
- 14.10 – Gdańsk, Forum Gdańsk
- 16.10 – Warszawa, Galeria Młociny
- 20.10 – Wrocław, Magnolia Park
- 22.10 – Kraków, Galeria Bonarka
- 24.10 – Katowice, Silesia City Center
– Pięć food trucków to nie tylko logistyczne wyzwanie, ale przede wszystkim szansa na stworzenie pięciu unikalnych, mobilnych punktów spotkań z konsumentami. Zamiast jednego punktu kontaktu, tworzymy pięć niezależnych, energetycznych przystanków. Każdy z nich to zaproszenie do odkrycia nowości, do wejścia w interakcję z marką FRoSTA w jej najbardziej dynamicznej, miejskiej odsłonie. To nie jest po prostu event, to sieć kulinarnych doświadczeń, które razem tworzą obraz nowoczesnej marki – mówi Kamil Pasterkowski, project manager w LoveBrands Group, odpowiedzialny za event.
Tegoroczna edycja wyróżnia się na tle poprzedniej nie tylko większą liczbą miast i lokalizacji, ale także nowymi daniami, które można degustować na miejscu. Głównym celem działań jest promocja marki oraz prezentacja nowych produktów FRoSTY, które pozwalają w kilka minut przygotować smaczne, pełnowartościowe danie inspirowane kuchniami świata.
Marka FRoSTA od lat zdobywa serca konsumentów dzięki bogatej ofercie gotowych dań mrożonych, w tym flagowych paluszków rybnych, a także dań inspirowanych kuchniami różnych stron świata. Tegoroczny event to okazja, aby przekonać się, jak szybko i łatwo można przygotować posiłek, który zaskakuje smakiem i pozwala poczuć odrobinę kulinarnej egzotyki w codziennym życiu.